fbpx

За Мен

Всичко стартира с една идея, която се превърна в моя голяма мечта. Чорапите, които създавам са плод не само на усилен труд, но и на любовта и страстта която влагам в тях. Всяка една тяхна нишка таи в себе си частичка от тази любов и се надявам тя да достигне до вас.

Производство

Rumi’s socks са изцяло българско производство. Малката ми фабрика за чорапи се намира в град Димитровград и започна да работи през януари, 2022г. Тук се случва целият процес от разработване на всеки модел до постигането на крайните резултати. 

Качество и Дизайн

В процеса на разработка на един модел влизат няколко различни етапа. От огромно значение за мен е качеството на крайният резултат, затова отделям изключително внимание на всеки детайл в тези етапи. Прецизността в избора на прежди и комбинацията на цветовете е ключов, за постигане на приятни и качествени чорапи.

Somibo

Вдъхновението за създаването на Somibo идва от любовта ми към природата, страстта към спорта и активния начин на живот. Целта ми е да създавам висококачествени и удобни чорапи, както за ежедневието, така и за най-различни активности. Идеята, която стои зад Somibo е да вдъхновява и да подхранва динамиката във вашето ежедневие.